Voordelen van zakelijke lease

Zakelijk worden de meeste auto’s geleased. Dat kan ook bij occasions. Als je niet direct genoeg budget over hebt om een bedrijfswagen aan te schaffen, maar je hebt er wel dringend een nodig, dan ben je bij Activa Lease aan het juiste adres. Bij ons kun je, zelfs vaak zonder jouw jaarcijfers te laten zien, gemakkelijk een occasion online leasen.

Voordelen van zakelijke lease

Een occasion leasen brengt zakelijk een hoop voordelen met zich mee. Hieronder noemen wij voor je een aantal van de vele voordelen die zakelijk leasen met zich meebrengt.

  • Je krijgt, tegen betaalbare maandlasten, een uitstekende auto
  • Bij BTW-auto’s kan de BTW direct worden teruggevorderd
  • Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar
  • Je kunt zelf de looptijd bepalen
  • De auto wordt direct eigendom van het bedrijf en staat dus direct op de balans
  • Je kunt een slotsom inbouwen, waarmee jouw maandelijkse lasten verlaagd kunnen worden

Wij proberen voor je het zakelijk leasen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom hoef je bij ons geen ingewikkelde informatie te delen en hoef je in de meeste gevallen niet eens jouw jaarcijfers te laten zien.

Lease uw occasion direct online

Heb je interesse in het zakelijk leasen van een occasion? Bekijk dan snel ons aanbod. Je hebt altijd de mogelijkheid om een andere auto in te leveren om de looptijd te verminderen. Als je vragen of opmerkingen heeft kun je gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen je vraag zo snel mogelijk behandelen.