Over Multi Auto

Op zoek naar een betrouwbare occasion? Bij Multi Auto vind je een groot assortiment gebruikte auto’s van de meest uiteenlopende automerken. We zijn gespecialiseerd in jonge occasions, meestal afkomstig van particulieren. Onze occasions hebben lage kilometerstanden en zijn goed onderhouden.

Op deze website vind je een actueel overzicht van ons uitgebreide aanbod. Alle occasions zijn vooraf uitgebreid technisch gecontroleerd. Heb je een mooie auto gespot op onze website? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of om de auto te bezichtigen. We kijken graag met je naar de inruilwaarde van je huidige auto, garantie- verzekeringsmogelijkheden en andere opties. Vaak kun je je nieuwe auto dezelfde dag nog meenemen!

Je occasion per maand betalen

Wist je dat je alle auto’s op onze website ook per maand kunt betalen? Via Activa Lease bieden we je de optie om een jonge, gebruikte auto te rijden voor een vast bedrag per maand. Hier lees je meer over de mogelijkheden van Activa Lease.

Een stukje geschiedenis

Multi Auto B.V. is in 2003 opgericht door Martijn van den Boogaard onder de naam Golfspecialist.nl. De eerste paar jaar hebben we ons vooral gefocust op de in- en verkoop van gebruikte Volkswagens Golf. Sinds 2006 verkopen we onder de naam Multi Auto ook andere merken. Je kunt al onze occasions bezichtigen in ons nieuwe pand aan de Zilverlinde 6 in Someren.

Ons team

Martijn van den Boogaard

Directie

Tim Storer

Verkoopleider

Jolanda Schurgers

Directie

Dennis Janssen

Verkoopadviseur

Remco Lubbers

Verkoopadviseur

Bram Kollau

Verkoopadviseur

Anne-Marie Martens

Sales Support

Martijn van der Maat

Chef werkplaats

Mike Janssen

Innamespecialist

Daan Moerkerken

Innamespecialist

Juul Aben

Innamespecialist

Mike van Zutphen

Allround Medewerker

Ad Linders

Conciƫrge

Lex Strijb

Conciƫrge

Anne Cato Wijnen

Administratief medewerkster

Pippelijn Wijnen

Administratie

Mitchell van Bokhoven

Stagiair

Ben van Eijk

Allround Medewerker

Jorrit te Pas

Inkoop