De voordelen van particulier leasen

Wil je een occasion leasen als particulier? Dat kan bij Multi Auto. Vaak is het als particulier erg prijzig om een auto in een keer te kopen. Daarom is het leasen van een occasion de ideale oplossing. Bij Multi Auto betaal je een maandelijks bedrag voor een bepaalde termijn. Aan het eind van deze termijn is de auto jouw eigendom.

De voordelen van particulier leasen

In plaats van een auto te huren, word je uiteindelijk eigenaar van de occasion. Behalve dat, zijn er nog meer voordelen van het leasen van een occasion als particulier. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

  • Je betaalt een aantrekkelijk maandelijks bedrag
  • Wij hanteren een vast en aantrekkelijk rentepercentage
  • Jouw huidige auto kan bij ons worden ingeruild
  • Niet alle occasion leases hebben een aanbetaling nodig
  • Het maandbedrag omvat de aflossing van jouw auto, waardoor de occasion jouw eigendom wordt na de slot termijn

Direct leasen bij Multi Auto

Wil je een occasion leasen als particulier? Bekijk dan het ruime aanbod op onze website. Wanneer je een model vindt waar je interesse in hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij controleren jouw gegevens. Je moet namelijk bij het leasen van een occasion als particulier voldoen aan een aantal voorwaarden. Wanneer alles akkoord is kun je binnen enkele dagen al een occasion leasen.

Heb je nog specifieke vragen of ben je opzoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk ons aanbod.