Vacature: Inkoper occasions

Wij zoeken een

INKOPER OCCASIONS

die mee wil bouwen aan de verdere groei van Multi Auto!

Over Multi Auto B.V.
Met een team van enthousiaste collega’s wordt bij Multi Auto hard gewerkt aan het verstevigen van het marktleiderschap in de snel veranderende occasionmarkt. Door “korte lijnen” en veel ruimte voor eigen inbreng spelen wij snel in op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Onze voorraad van occasions varieert van het middensegment tot en met het hoge segment. Ons aanbod is divers en daarmee de klantenkring ook. Bij Multi Auto is de dynamiek groot, elke dag is anders.

Over de functie
Als Inkoper Occasions ben jij mede verantwoordelijk voor een gevarieerd en betrouwbaar aanbod. Jij zorgt ervoor dat de voorraad op peil is en het assortiment divers. Vol enthousiasme onderhoud je de relaties in de markt. Je houdt marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en speelt hier adequaat op in.

Jij deelt onze passie voor auto’s en maakt het verschil door te staan voor het product, de kwaliteit die je levert en de wijze waarop je met relaties omgaat. Samen bieden we onze klanten onderscheidende meerwaarde.

Wij verwachten van jou een betrokken houding en een positieve instelling. Samenwerken en flexibiliteit zijn belangrijke eigenschappen die je van nature bezit. Kortom: de professional die dicht bij de markt staat.

Wij zoeken een collega;
- die mee wil groeien, innoveren en zichzelf wil ontwikkelen binnen Multi Auto;
- met een eigen netwerk en die in staat is nieuwe marktkansen te zien en te benutten;
- die de (inter)nationale markt van gebruikte auto’s kent en kan doorgronden;
- welke als een vraagbaak voor het verkoopteam fungeert en ondersteunt waar nodig;
- met parate kennis van details van occasions en hun marktwaarden;
- die kan werken met bijv. MS Office, occasionbeheersystemen etc.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Ben jij deze ervaren succesvolle inkoper die mee wil bouwen aan de verdere groei van Multi Auto? Reageer dan per e-mail of brief met je cv naar:

martijn@multiauto.nl

Multi Auto B.V.
T.a.v. M. van den Boogaard
Postbus 5
5710 AA  SOMEREN