Betrouwbare occasions
Voor scherpe prijzen
Heeft u vragen?

Veelgestelde vragen

 • Kan ik een auto reserveren?

  Een auto reserveren of een optie op nemen is helaas niet meer mogelijk. Een auto is pas verkocht zodra een koopovereenkomst tot stand gekomen is en deze door de koper en verkoper ondertekend zijn. Tot die tijd blijft de auto beschikbaar voor verkoop en kan deze tussentijds verkocht worden. Voordat u naar ons toekomt, raden wij u aan even te bellen en te informeren naar de beschikbaarheid van de auto. Uw mobiele telefoonnummer kunt u dan achterlaten zodat de verkoper u kan bellen als de auto tussentijds verkocht wordt.

 • Kan ik met een auto proefrijden?

  Elke koper wordt vanzelfsprekend in de gelegenheid gesteld om een proefrit te maken met de auto die hij wenst te kopen. Vooraf zullen wij tijdens een persoonlijk gesprek met u alle punten doorspreken die gepaard gaan met de koop van de auto. Zodra het verkoopgesprek zover gevorderd is dat er geen punten meer zijn die uw aankoopbeslissing in de weg kunnen staan, is een proefrit mogelijk. Belangrijk is dat u gaat proefrijden met de auto die uw eerste keus heeft en waarvan u overtuigd bent dat u deze ook gaat kopen als de proefrit u goed is bevallen

 • Hoe gaat een proefrit in zijn werk?

  Voorafgaand aan de proefrit wordt uw rijbewijs gescand en op geldigheid gecontroleerd. Samen met u vult de verkoper een proefritformulier in. Hierin wordt beschreven hoe de auto verzekerd is en wordt de datum en tijdstip van de proefrit vastgelegd. Het kopie rijbewijs en de proefritformulier worden in de administratie bewaard. Vanzelfsprekend kunt u een kopie ontvangen van het proefritformulier. Hiermee voldoen wij aan de eisen die het Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) en de verzekeringsmaatschappij stellen.

 • Wat krijg ik voor mijn huidige auto?

  Voor een goed prijsvoorstel raden wij u aan met uw auto bij ons langs te komen. Alleen dan kunnen wij u een gericht bij te betalen bedrag noemen en kunt u onze auto bezichtigen. 

Staat uw vraag er niet bij? Bel 0493-698535 of vul hier het contactformulier in

Team

Martijn van den Boogaard

Directie

Jolanda Schurgers

Directie

Dennis Janssen

Verkoopadviseur

Tim Storer

Verkoopadviseur

Stephan van Bergen

Verkoopadviseur

Roy van Ham

Verkoopadviseur

Björn van de Ven

Innamespecialist

Martijn van der Maat

Innamespecialist

Daan Moerkerken

Innamespecialist

Juul Aben

Innamespecialist

Anne Cato Wijnen

Administratie

Pippelijn Wijnen

Administratie

Ad Linders

Concierge

Staat uw vraag er niet bij? Bel 0493-698535 of vul hier het contactformulier in