Betrouwbare occasions
Voor scherpe prijzen
Heeft u vragen?

Veelgestelde vragen

 • Kan ik een auto reserveren?

  Een auto reserveren of een optie op nemen is helaas niet meer mogelijk. Een auto is pas verkocht zodra een koopovereenkomst tot stand gekomen is en deze door de koper en verkoper ondertekend zijn. Tot die tijd blijft de auto beschikbaar voor verkoop en kan deze tussentijds verkocht worden. Voordat u naar ons toekomt, raden wij u aan even te bellen en te informeren naar de beschikbaarheid van de auto. Uw mobiele telefoonnummer kunt u dan achterlaten zodat de verkoper u kan bellen als de auto tussentijds verkocht wordt.

 • Kan ik een proefrit maken?

  Natuurlijk wil je proefrijden voordat je een auto koopt. Belangrijk is dat je een proefrit maakt met de auto die je eerste keus heeft en die je wilt gaan kopen. Voordat het zover is, zullen we tijdens een persoonlijk gesprek alle belangrijke punten doorlopen die gepaard gaan met de aanschaf van de auto. Denk aan de inruilwaarde van je huidige auto en bijvoorbeeld garantie- en leveringsvoorwaarden. De proefrit is de laatste stap in het aankoopproces. Is het proefrijden goed bevallen? Dan ronden we direct na de proefrit de aankoop af met het tekenen van de koopovereenkomst.

 • Hoe gaat een proefrit in zijn werk?

  Voorafgaand aan de proefrit wordt uw rijbewijs gescand en op geldigheid gecontroleerd. Samen met u vult de verkoper een proefritformulier in. Hierin wordt beschreven hoe de auto verzekerd is en wordt de datum en tijdstip van de proefrit vastgelegd. Het kopie rijbewijs en de proefritformulier worden in de administratie bewaard. Vanzelfsprekend kunt u een kopie ontvangen van het proefritformulier. Hiermee voldoen wij aan de eisen die het Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) en de verzekeringsmaatschappij stellen.

 • Wat krijg ik voor mijn huidige auto?

  Voor een goed prijsvoorstel raden wij u aan met uw auto bij ons langs te komen. Alleen dan kunnen wij u een gericht bij te betalen bedrag noemen en kunt u onze auto bezichtigen. 

Staat uw vraag er niet bij? Bel 0493-698535 of vul hier het contactformulier in

Team

Martijn van den Boogaard

Directie

Jolanda Schurgers

Directie

Dennis Janssen

Verkoopadviseur

Tim Storer

Verkoopadviseur

Stephan van Bergen

Verkoopadviseur

Roy van Ham

Verkoopadviseur

Martijn van der Maat

Innamespecialist

Daan Moerkerken

Innamespecialist

Juul Aben

Innamespecialist

Anne Cato Wijnen

Administratie

Pippelijn Wijnen

Administratie

Ad Linders

Concierge

Staat uw vraag er niet bij? Bel 0493-698535 of vul hier het contactformulier in