Betrouwbare occasions
Voor scherpe prijzen
Heeft u vragen?

Over Multi Auto

Multi Auto B.V. is in 2003 opgericht door Martijn van den Boogaard met als kern-activiteit het in- en verkopen van gebruikte Volkswagens Golf. Vanuit Asten, onder de bedrijfsnaam GOLFSPECIALIST.NL zijn vele VW's Golf verkocht aan particulieren en aan de vakhandel. Onze klantenkring zorgde voor veel positieve mond-tot-mond reclame waardoor ook veel relaties van deze Golfrijders graag bij ons bedrijf een occasion van een ander merk wilden kopen.

Multi Auto voor alle merken
Omdat de vraag naar andere merken bleef groeien, is in 2005 besloten ook occasions van andere merken op voorraad te nemen. Om deze succesvolle verandering extra te benadrukken is de bedrijfsnaam in 2006 veranderd in Multi Auto. Met deze verandering is verdere groei ingezet en zijn meerdere bedrijfspanden in Asten in gebruik genomen. Kortom, Multi Auto groeide uit haar jasje en de behoefte naar een ander pand en terrein werd groter.

Multi Auto naar Someren

In 2014 is gestart met de bouw van een nieuw pand en is Multi Auto sinds april 2015 gevestigd in haar nieuwe bedrijfspand aan de Zilverlinde 6 in Someren. Voor klanten van Multi Auto is het occasionplezier hiermee aanzienlijk verbeterd; alle auto's staan op één frisse locatie. Zodat alle occasions comfortabel te bezichtigen zijn!

Multi Auto bezoeken op de nieuwe lokatie?

Multi Auto is gevestigd aan de Zilverlinde 6, 5711 CD in Someren. Omdat dit een nieuwe straat is, komt deze nog niet in alle navigatiesystemen voor. Toets daarom "Witvrouwenbergweg" in, u kunt ons pand dan niet missen!

 

  In 2010 heeft Multi Auto Activa Lease opgericht. Activa Lease is ontstaan vanuit de grote vraag van klanten van Multi Auto naar leaseoplossingen. Met Activa Lease wordt de behoefte van klanten vervuld om voor een vast laag maandbedrag een jong gebruikte auto te rijden, zonder al te veel gedoe. Voor meer informatie, kijk op www.activalease.nl.

 Op 1 april 2016 bestond Multi Auto B.V. exact 12,5 jaar. Een mijlpaal in een mooie geschiedenis van het bedrijf waarbij de medewerkers door liefde en kennis voor auto's een leuke tevreden klantenkring hebben opgebouwd.

  

 

 

Veel vaste en tevreden klanten rijden inmiddels rond in een "Multi Auto". U zult deze Multi Auto's in alle regio's van Nederland tegenkomen; van Zeeland tot Groningen en van Zuid-Limburg tot aan Texel!

Bij Multi Auto koopt u een betrouwbare occasion voor een scherpe prijs!

Team

Martijn van den Boogaard

Directie

Jolanda Schurgers

Directie

Dennis Janssen

Verkoopadviseur

Tim Storer

Verkoopadviseur

Stephan van Bergen

Verkoopadviseur

Roy van Ham

Verkoopadviseur

Martijn van der Maat

Innamespecialist

Daan Moerkerken

Innamespecialist

Juul Aben

Innamespecialist

Anne Cato Wijnen

Administratie

Pippelijn Wijnen

Administratie

Ad Linders

Concierge